Πολιτική Αποστολής & Επιστροφών

Μάθετε το πως εξυπηρετούνται οι παραγγελίες σας.

Τα Παιδιά – Πάσχος βρίσκεται στην εξής διεύθυνση:

Τα Παιδιά – Πάσχος
Ηρακλείτου & Πολυδεύκους 32, 12243, Αιγάλεω
2105911337

 

Αυτή η Πολιτική Αποστολής Και Επιστροφών μαζί με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και με τους Όρους και Προϋποθέσεις που δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα μας, καθορίζουν τους γενικούς κανόνες και τις πολιτικές που διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας μας. Ανάλογα με τις δραστηριότητές σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, μπορεί να σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις.

 

Επεξεργασία και αποστολή παραγγελιών

Όλες οι εισερχόμενες παραγγελίες διέπονται από τους παρακάτω όρους:

 • Ως ελάχιστο ποσό έγκυρης παραγγελίας ορίζεται το ποσό των €40 (σαράντα ευρώ).
  Παραγγελίες κάτω του συγκεκριμένου ποσού δεν γίνονται δεκτές και δεν εξυπηρετούνται.
 • Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται εντός μίας εργάσιμης ημέρας, εκτός εκτάκτων περιπτώσεων ή κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

 

Επιστροφές

Όλες οι επιστροφές προϊόντων διέπονται από τους παρακάτω όρους:

 • Οι πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάποιο προϊόν που αγόρασαν από εμάς πρέπει να απευθύνονται σε εμάς τηλεφωνικά η μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας τους.
  Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος καμιά επιστροφή προϊόντος δεν γίνεται δεκτή.
 • Οι πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάποιο προϊόν θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν το νόμιμο παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη ή τιμολόγιο).
  Επιστροφές που δεν συνοδεύονται από το αντίστοιχο παραστατικό δεν γίνονται δεκτές και δεν εξυπηρετούνται.
 • Οι πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάποιο προϊόν έχουν την υποχρέωση να αναλάβουν οι ίδιοι την παράδοση του προϊόντος στο κατάστημά μας.
  Δεν αναλαμβάνουμε σε καμία περίπτωση την παραλαβή ενός προς επιστροφή προϊόντος από τον χώρο σας ή άλλη τοποθεσία.
 • Οι πελάτες των οποίων οι επιστροφές εγκρίνονται θα ειδοποιούνται μέσω email ή/και τηλεφωνικά.
 • Όλες οι επιστροφές επεξεργάζονται και εκπληρώνονται εντός δύο εργάσιμων ημερών.

 

Περιοχές εξυπηρέτησης

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την αποστολή παραγγελιών εντός του νομού Αττικής.
Καμία παραγγελία εκτός του Νομού αττικής δεν δύναται να εξυπηρετηθεί.

 

Ψευδείς παραγγελίες

Σε περίπτωση που κάποιος υποβάλει μια ψευδή παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για οποιοδήποτε λόγο, ενημερώνουμε άμεσα την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές για να μπορούμε να διασφαλίσουμε μια άψογη εμπειρία για τους πελάτες μας.

 

Απόκλιση βάρους και ποσού της παραγγελίας

Λόγω της φύσης του προϊόντος η τελική σας παραγγελία ενδέχεται να διαφέρει από το τελικό βάρος και την τελική τιμή που υποβάλεται στην ιστοσελίδα μας κατά ένα ποσοσστό +10% ή -10%.

   

Αλλαγές πολιτικής αποστολής και επιστροφών

Παρόλο που οι περισσότερες αλλαγές είναι πιθανό να είναι ήσσονος σημασίας, οι Τα Παιδιά – Πάσχος μπορεί να αλλάζουν από καιρό σε καιρό την Πολιτική Αποστολής & Επιστροφών κατά την αποκλειστική κρίση των Τα Παιδιά – Πάσχος. Η Τα Παιδιά – Πάσχος ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ελέγχουν συχνά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές στην Πολιτική Αποστολής & επιστροφών. Η συνεχιζόμενη χρήση αυτού του ιστότοπου μετά από οποιαδήποτε αλλαγή αυτής της Πολιτικής  θα συνιστά την αποδοχή σας σε μια τέτοια αλλαγή.

 

Πιστωτικές και επικοινωνιακές πληροφορίες

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτήν την πολιτική , επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.