Συχνές Ερωτήσεις

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 24 ωρών, δηλαδή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Σε περίπτωση που βρίσκεστε πολύ κοντά σε κάποιο κατάστημά μας ενδέχεται η παραγγελία σας να παραδοθεί και αυθημερόν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Φυσικά!
Ο διανομεας μας πάντα διαθέτει μαζί του ασύρματο POS και δεχόμαστε όλες τις κύριες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
Παρακαλώ ενημερώστε μας για τον τρόπο πληρωμής σας κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Η φύση του προϊόντος καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την άμεση χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω του e-shop μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί το προϊόν πρέπει πρώτα να ζυγιστεί για να προκύψει το ακριβές βάρος και η τιμή του – όπως ακριβώς συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο κρεοπωλείο.

Για το λόγο αυτό υπάρχει συνήθως μια μικρή απόκλιση της τάξεως του 10%.

Η κύρια χώρα προέλευσης των περισσοτέρων προϊόντων μας είναι η Ελλάδα.
Παράλληλα προμηθευόμαστε κρέας από προσωπικά επιλεγμένες φάρμες μικρής παραγωγής που βρίσκονται στην Γαλλία, τη Δανία και την Ολλανδία.

Αν υπάρχει καλή θέληση και λογικές απαιτήσεις μπορούμε να ορίσουμε την ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Δυστυχώς έχουμε αντιμετωπίσει το φαινόμενο του να υποβάλλονται ψευδείς παραγγελίες με δόλο από επιδέξιους φαρσέρ ή κάποιους κακοπροαίρετους.

Η τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας είναι υποχρεωτική για τον περιορισμό του φαινομένου και για να σας προσφέρουμε πιο εξειδικευμένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.